2012. november 13., kedd

Vaníliakrémes kakaós rolád 2.



elkészítés
  1. A tojások sárgáját a csokival, a cukorral, a kakaóval gőz fölött megpuhítjuk, habosra keverjük.
  2. Hozzáadjuk a lisztet és a tojások felvert habját.
  3. Nagy tepsiben sütjük, és szalvétával föltekerjük.
  4. A tojásokat, a cukorral, a liszttel, a vaníliás cukorral, a tejjel simára keverjük, és sűrű krémmé főzzük.
  5. Ha kihűlt, hozzákeverjük a vajat.
  6. Elkészítjük a mázat a következőképpen: A cukrot, a kakaaót, a vizet simára keverjük, majd felfőzzük. Ha langyosra hűlt, hozzákeverjük a vajat, és ráöntjük a roládra.
sütési hőfok: 
180°C
sütési mód: 
alul-felül sütés
tepsi mérete: 
30x40 cm

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése