2012. november 21., szerda

Édes-savanykás sült csirke


Leírás

Melegítsük fel az olívaolajat egy serpenyőben. Lapítsuk ki a csirkemell filét, majd szórjuk meg sóval és borssal. Süssük a serpenyőben mindkét oldalát 2-3 percig, majd vegyük ki.
Rakjuk be a borsót és addig keverjük, míg a színe világosabb nem lesz. Adjuk hozzá a hagymát és a kukoricát. Tegyük vissza a csirkét a serpenyőbe és keverjük a zöldségekkel.
Egy tálban keverjük össze az édes chilis szószt és az almaecetet. Öntsük rá a csirkére és a zöldségre, majd forrósítsuk fel, és máris felszolgálhatjuk.



Hozzávalók

  • 4 szelet csirkemellfilé
  • . olívaolaj
  • . bébikukorica
  • . borsó
  • . vöröshagyma
  • . édes chiliszósz
  • . almaecet
  • . só
  • . bors

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése